Het onbeperkt gebruik van het verwarmd zwembad (9m x 4,5m, diepte 1,6m) en de buiten-jacuzzi is inbegrepen in uw huurprijs.

Aan de zwembadbar kan u in "self-service" drankjes, ijsblokjes en ijsjes verkrijgen.

Luchtbedden, water-speelgoed en zwembandjes zijn toegelaten, zolang het onze andere gasten niet stoort. De sfeer aan het zwembad is familiaal, een gezellige babbel met de andere gasten en spelende kinderen zijn normaal tijdens de vakantieperiodes.

 


Om hygiënische redenen kunnen we huisdieren niet toelaten op het zonneterras en in het leisure-center. Er is echter genoeg ruimte beschikbaar voor gezonde "honden-ontspanning""Leisure-Center"

Ontspanningsruimte, enkel voor volwassenen. Een massage-jacuzzi, fruit- en champagnebar, sfeermuziek, een privéterras tussen de boomkruinen en op aanvraag een massage door een professionele therapeute.Scooter tocht door de Cévennen

 

Ontdek, samen met ons, de leukste plekjes in de omgeving. Geniet van de schitterende natuur, eeuwenoude gebouwen, het ruisen van de bomen en de roep van vele inheemse vogels, dankzij onze elektrische scooters. Uitleg over de geschiedenis, biologie en vele bezienswaardigheden van de streek. Een tocht van gemiddeld 3 uur langs wegen waar amper auto's rijden.